Ads 300 x 250

23 Haziran 2010 Çarşamba

Free to Play mmorpg Rehberi vol.1

kendi deneyimlerime dayanarak yazıyorum.


Karahan online

www.karahan.mayngames.com/

Pvp açısından en iyi online oyun diyebilirim.bol bol savaşmak isteyenlere önerim bu oyundur.grafikleri güzel.oyunda yılan, ejder, gök , pars olmak üzere 4 rakip kavim var.
her kavmin map'i ayrı.saat başı gerçekleşen karakol savaşları oyunun en büyük artısı.

Son Destan

www.joygame.com/sondestan/Default.aspx

daha yeni yeni betasını tamamlamış biraz daha geliştirilmesi gerekli olan oyun.ırklar ve classlar güzel ama hiç bu kadar güçsüz bi mage karakter görmemiştim dedirtiyor insana.
oynayacaksanız karabüyücü karakterini önermiyorum.bunlar dışında grafik ve müzikleri güzel.yaratıklar çeşitli. bu kısma kadar herşey güzel oynanabilinir bir oyun fakat pvp severseniz
bu oyun size göre değil.

Shaiya

www.tr.shaiya.aeriagames.com/


bu oyunda da pvp var fakat doğru karakteri seçerseniz zevkli hale geliyor.("def karakterle pvp olmaz yeğen" -anonim- ) .bu oyunda uzun süre oynayan oyuncular iki karakter açıyorlar. biri pvp için diğeri kasıp pvp karakterine set yapmak için.
oyundan keyif almanın en iyi yolunun bu olduğunu söylüyorlar. ama sadece zaman geçirip level kasmak isteyenler deneyebilir.


Rappelz

www.tr.rappelz.gpotato.eu/


pek sevilen tutulan fransız yapımı oyun.kötü ırklar gayet karizmatik iyi ırklar gayet şebelek şehirler gayet karışık.bineksiz haritayı yürümek ölüm.sadece 10 dakika oynadığım için pek bi yorum yapamayacağım.belki de çok güzeldir bilemem..


son olarak;
bu oyunlar her ne kadar bedava'da olsalar yinede paralı itemler ekstra şans araç gereçleri bulunmakta.bu tür şeyler işin zevkini biraz kaçırsada oyun geliştiricilerininde paraya ihtiyacı var :)


0 yorum:

Yorum Gönder