Ads 300 x 250

28 Haziran 2010 Pazartesi

Runes of Magic / Sonsuz Macera incelemesi




Sonsuz macera henüz kapalı beta bir mmorpg oyunu.Runes of magic oyunun türkçeleşirilmişi. Türkçe ismi pek ilgi çekici olmasada oyun gerçekten şaşırtıcı özelliklere sahip. Şaşırtıcı olan kısmı bu kadar ayrıntılı ve güzel bir oyunun bedava olması.Kapalı beta nedeniyle fazla oyuncu yok.
Tabi bu şimdi başlayan oyuncular için bir avantaj.

Kısaca özellikleri sıralayacak olursak ;

Grafikler gayet iyi. wow tarzı diyebiliriz.şehirler ayrıntılı bol npc'li.
Ses efektleri ve müzikler de gayet hoş rahatsız etmiyor.
Oyunda çok fazlaca görev var ve yapması da zevkli. görevleri yapıp çeşitli ünvanları isminizin üstüne yazdırabiliyosunuz.
Görev hediyesi olarak işe yarar itemler ve bolca xp kazanabilirsiniz.
Kendinize ait bir eviniz oluyor.istediğiniz gibi dekor edebiliyorsunuz.evinizde dinlenip fazla eşyalarınızı orada bırakabiliyorsunuz.
Klan olayı gerçekten aşmış durumda. klan kurup klan şehri yapabiliyorsunuz.
Irklar ve sınıflar çeşitli ve mantıklı.10 levelden sona isterseniz bir yan sınıf alıp onun özelliklerinide karakterinize dahil edebiliyorsunuz.
Meslek seçip zırh kalkan silah iksir üretebiliyorsunuz.bunun için etraftan malzeme topluyorsunuz.Bu eşyaların artısı nomal satılanlardan daha kaliteli olması ve içine rune dediğimiz taşlardan yerleştirebiliyor olmamız.
Görev aldığınızda görev penceresinde gideceğimiz yerin ismine tıklamamız yeterli karakter Kendisi koşuyor.bunun gibi haritada da işaretlediğimiz yere gönderebiliyoruz.
Kestiğimiz yaratıklardan para düşmüyor.Ticaretten ve görevlerden kazanıyoruz.
iki çeşit server var PVE ve PVP
Karakterinizin fiziksel görüşünü istediğiniz gibi belirleyebiliyorsunuz.saç rengi, boy uzunluğu, kol bacak kalınlığı gibi gibi...buda oyunda görsel çeşitlilik sağlıyor.Herkes biribirinin aynısı olmuyor.


Beta olmasına rağmen ben herhangi bir bug'a denk gelmedim.Ancak Türk versiyonu yabancı server'ların baya gerisinde.

http://gamersfirst.ekolay.net/runesofmagic/


0 yorum:

Yorum Gönder